Våra tjänster

01.

Konsultation och designrådgivning

Personlig rådgivning och konsultation för att hjälpa kunder att välja den optimala trappdesignen för deras utrymme och behov.

02.

Ritning och projektering

Vårt erfarna team skapar detaljerade ritningar och projektplaner för att säkerställa att varje trappa harmonierar perfekt med ditt utrymme och designpreferenser.

03.

Kontrollmätning på plats

Vi utför noggranna kontrollmätningar direkt på plats för att säkerställa att varje trappa passar perfekt enligt våra ritningar och dina önskemål. Detta steg i processen är avgörande för att garantera att varje trappa är precisionstillverkad och installerad med högsta noggrannhet.

04.

Tillverkning

Vi specialiserar oss på att skapa unika och skräddarsydda trappor, där varje detalj är noggrant utformad för att passa just ditt hem eller företag.

05.

Montering

Vår professionella monteringstjänst säkerställer att varje trappa installeras med precision och uppfyller högsta standarder för säkerhet och kvalitet. Vi tar hand om varje steg för att garantera en sömlös och tillfredsställande upplevelse för våra kunder.

06.

Efterföljande service

Erbjudande av efterföljande service och support för att säkerställa långsiktig tillfredsställelse med de levererade ståltrapporna.